Csányi Sándor ezúttal egy népszerű, meleg rádióst alakít, akinek állítólag annak ellenére remek a humora, hogy minden nap éri valamilyen atrocitás. Szomszédja ki nem állhatja, az utcán tojással dobálják, és még az a fránya bulvármédia is folyton a nyomában van. Egy baleset után viszont örökre megváltozik az élete, ugyanis elkezd vonzódni fiatal orvosához. Ez eddig még egy teljesen átlagos romkom is lehetne, csakhogy csoda történik. Az orvosát Tompos Kátyának hívják. Hogy a sajtóanyagban beígért hepiend milyen irányba viszi meleg hősünk, Erik életét, az egyelőre titok, de nem lennénk meglepve, ha család és gyerek lenne a pálfordulás vége.

Coming out 6


A rendező szerint „ez a film nem azt sugallja, hogy légy hetero, mert az a tuti, hanem arról szól, hogy légy bárki, válj heteróból meleggé, vagy melegből heteróvá, legyél zsidó, roma, bárki, csak légy önmagad, mert csak akkor lehetsz boldog.” A meleg rádiósból heteró hősszerelmessé vált Csányi szerint pedig a történet egy, a film elején még történetesen homoszexális fiúról és egy lányról szól, de a fő szál a férfi-nő románc. „Nem egy szociomelegfilm, hanem egy vígjáték, egy szerelmes történet.”

A Coming out forgatásán jártunk

A főszereplő páros mellett felbukkan még a filmben Mucsi Zoltán, Scherer Péter, vagy épp a Moszkva térből ismert Karalyos Gábor, de kisebb szerepekben láthatjuk Für Anikót, Gyabronka Józsefet, Takács Katalint, Borbély Alexandrát, Simon Kornélt, és Hegedűs D. Gézát is.  A film operatőre Fillenz Ádám, producere Kálomista Gábor, zenéjét pedig Bolba Tamás szerezte.