Till Attila a 2008-as Pánik és a 2011-ben készült rövidfilm, a Csicska után újra nagyjátékfilmet rendezett. A Tiszta szívvel főhősei két mozgássérült fiatal (Fenyvesi Zoltán és Fekete Máté), és egy kerekesszékes bűnöző (Thuróczy Szabolcs), akik az adottságaik dacára próbálnak érvényesülni és túlélni. Kedden ott voltunk a film díszbemutatóján, interjút készítettünk Stalter Judittal a film producerével, tegnap megjelent kritikánkban pedig méltattuk a film humorát, szereplőit, a műfajok ötvözetét.


A mi véleményünk tehát már megvan, most ti jöttök! Írjátok meg legfeljebb 4500 karakterben, hogyan hatott rátok a film, mit gondoltok róla, és küldjétek el kritikáitokat a filmhu@forum.film.hu címre, legkésőbb 2016. május 10. éjfélig!

A cikkeket egy szakmai zsűri elé állítjuk, a legjobb 5-öt megjelentetjük és megszavaztatjuk a közönséget is. A legtöbb közönség és a legtöbb szakmai szavazatot kapott cikk íróit külön díjazzuk, a Tiszta szívvel alkotói személyes ajándékcsomagokat ajánlottak fel a legjobbaknak. Irány a mozi, várjuk a szövegeket!

Üdv,

A filmhu stábja