A kiválasztott kisfilm nemcsak a mozibemutatást kapja jutalmul, hanem a KMH Film a forgalmazáshoz szükséges DCP kópia legyártásának költségeit is vállalja.

Pálfi György legújabb filmjének alkotói, a gyártó és a forgalmazó azt szeretnék, ha a Szabadesés sikeréből a magyar filmesek szélesebb körben is kivehetnék a részüket, és akár pályakezdő filmesek is bemutatkozási lehetőséghez jutnának, ezért pályázatot hirdetnek a Szabadesés kísérőfilmjének moziforgalmazására.

Pályázni lehet:

- tartalmi megkötés nélkül, bármely kész, szerzői jogi kérdésekben tisztázott hátterű, tíz percnél nem hosszabb, minimum 720p tömörítetlen (uncompressed) minőségű, QuickTime vagy avi formátumú rövidfilmmel

A pályamunkákat online kell eljuttatni a pályázó elérhetőségeinek feltüntetése mellett (e-mail cím, telefonszám) az info@vertigomedia.hu email címre.

A beküldési határidő: augusztus 20. (szerda), 20 óra.

A határidő után beérkező pályaművek automatikusan érvénytelenek. Nevezési díj nincs.

A beérkezett kisfilmek közül a Szabadesés vezető stábja, a KMH Film producere és a Vertigo Média vezetése választja ki a szeptember 25-én mozikba kerülő Szabadesés kísérőfilmjét. Amennyiben a rövidfilmnek nincs digitális kópiája, a KMH Film vállalja a DCP legyártását és annak költségeit.

Olvasd el interjúnkat a rendezővel!