sex hikaye

A szerencse lányai (A szerencse lányai)

95 min,
drama Color Hungarian-Polish

Crew

director Márta Mészáros
  screenwriter Karpinski Maciej , Márta Mészáros
  producer Bajon Filip , Durniok Manfred , Ferenc Kardos , Widelski Andrzej , László Kántor , Bork Miroslaw , Niderhaus Wlodzimierz
     
  director of photography Wójtowicz Piotr
  editor Grzesiuk Cezary
     
  music Kanty Pawluskiewicz Jan
     
more crew további stábtagok

Cast

Alek Chochlew Marcin
  Natasza férje Czerniewicz Igor
  Natasa Drozdova Olga
  Janek Linde Lubaszenko Olaf
  Robert Nowicki Jan
     
more cast további szereplők
  Production company Budapest Filmstúdió
     
     

Synopsis

Moszkvában vagyunk, valamikor a 90-es években. A szétesett birodalom romjain nyomor és kilátástalanság honol. A piacgazdaság hajnalán mindenki úgy boldogul, ahogy tud. A film hősei asszonyok és lányok, akik részben kalandvágyból, részben a megélhetés kényszerétől hajtva, valamiféle jó biznisz reményében hatalmas szatyrokkal Varsóba utaznak piacozni. Natasa 35 év körüli szép, de megtört nő. Férjével és két lányával él egy orosz városban rendkívül szűkösen, minden nap küzdve a betevő falatért. Vera, Natasa barátnője leleményesebb, Varsóba utazgat áruval megrakva, és ott jó pénzért elad mindent, a nyereséget pedig újabb vásárlásra fordítja. Rábeszéli Natasát is, hogy egyszer tartson vele. Nehéz búcsú után a két nő Natasa nagyobbik lányával, a 16 éves Másával együtt indul útnak. A piacon nem megy olyan jól az üzlet, viszont feltűnik Janek, aki szívesen futtatná Natasát. Natasa eleinte ellenáll, de amikor egy nap Verát holtan találják lakásukban, csak Janeknél találnak menedéket. Natasának ezúttal már nincs választása: elmegy prostituáltnak. A családja érdekében áldozza fel önmagát, ám a sors gúnyos kacajjal űz csúfot e magasztosnak vélt erényből. A história végén az asszony még a lányát is elveszíti, aki Amerikába utazik, Natasa kitartójának pénzén és társaságában.

pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!