Az alkotópáros Titkos pizsama munkacímű forgatókönyvéből és rendezésében készülő új magyar fekete komédia főszereplője egy repülőgépek fekete dobozait szervizelő, alvászavarral küszködő fiatalember. Az egyre furcsább és vadabb kalandok helyszíne pedig a kétarcú főváros: egy álomszerű Budapest, éjszaka és nappal. A főbb szerepekben Czukor Balázs, Szamosi Zsófia, Scherer Péter, Anger Zsolt és Pálos Hanna lesz látható.

Az éjszakám a nappalod története során a főszereplő álmatlansága és nem kevésbé az életében beköszönő változások miatt rá váró felelősség elől menekül a budapesti éjszakába, ahol kisstílű bűnözőkkel, különös éjszakai lényekkel ismerkedik meg, és veszélyes kalandokba keveredik. A thriller elemekkel vegyített fekete komédia nemcsak éjszaka és nappal, hanem Kelet és Nyugat találkozása is egyben Budapesten, ahol a legkülönbözőbb szubkultúrák alkotnak izgalmas, olykor veszedelmesen robbanékony elegyet.  

A pofon, A 639-es baba, a Valaki vacsorára és a Búcsú című többszörös díjnyertes rövidfilmeket is jegyző Dési András György és Móray Gábor alkotópárosnak Az éjszakám a nappalod lesz az első játékfilmje, amely a tervek szerint jövő tavasszal kerülhet a mozikba.



Nézd meg a Valaki vacsorára előzetesét!

A digitális trükköket is bőven használó fekete komédia az Új Budapest Filmstúdió (Szezon, Dallas Pashamende, Tawaret, Mancs) produkciójában készül, producere Kántor László, operatőre Csukás Sándor, látványtervezője Pater Sparrow, zenéjét Zagar és Peter Ogi szerzi.

Olvasd el az alkotópárossal, a Búcsú című filmjük kapcsán készített interjúnkat is!

(forrás: Magyar Filmunió)