A New Yorkban élő Miriam Katint Eisner-díjra jelölték művéért

November végén jelenik meg Gróf Balázs: Képregények című kötete a Nyitott Könyvműhely jóvoltából. Gróf Balázs 1996 óta publikál rendszeresen, emellett részt vett számos kortárs művészeti kiállításon, és az utóbbi években animációs filmeket is készít. Most megjelenő gyűjteményes kötete a rajzoló eddigi munkáinak válogatása, melyben újra feltűnnek a Butapest-sorozat kockái, Flinter, a divatkirály, valamint a fején papírzacskót viselő Rizsa kalandjai, és az Örökzöld táncdalok képregényben című széria, amelyben Björk vagy akár a Vágtázó Halottkémek zenei-szövegi világa kap egyedi értelmezést rajzos formában. 

Képes szerelmi poéma
A második Pókember-különszám november közepén jelenik meg a Sikoly címmel. Pilcz Roland fiatal képregényrajzoló az év elején mutatkozott be Angyali béke című fekete-fehér művével az Új Galaxisban, első saját albuma Kalyber Joe 1: A kezdet címmel jelenik meg. A Rejtő-Korcsmáros sorozat következő darabja A tizennégy karátos autó Garisa H. Zsolt és Varga Zerge Zoltán felújított változatában. Kertész Sándor, a Szuperhősök Magyarországon szerzőjének új könyve, Comics szocialista álruhában a képregény magyarországi történetének legizgalmasabb időszakát, az 1939 és 1989 közötti éveket mutatja be

A képregények megvásárolhatók Budapesten a King Comics képregényboltban, a Lurdy-Házban, ahol német és angol nyelvű comics, európai képregények és mangák, valamint a magyar nyelvű kiadványok is elérhetők, a Holdfény Team boltja pedig főleg kilencvenes évekbeli Marvel és Image kiadványokat árul. Hódmezővásárhelyen a Lord-Extra könyvesboltban kapható a Magyar Képregénykiadók Szövetségéhez tartozó kiadók albumainak szinte teljes választéka.