2016-ban, tizenhat évesen, a megújuló magyar film központi oldalaként úgy döntöttünk, hogy új Filmhu oldallal kezdjük az évet, ahol továbbra is átfogó képet igyekszünk nyújtani az olvasóinknak a teljes magyar filmes szcénáról.

A rovatszerkezetet leegyszerűsítettük, az arculatot a mai felhasználói igényekhez igazítottuk. Magazin anyagaink mellett több friss hírt gyártunk, tudósítunk az aktuális pályázatokról, akciókról, programokról. Videó rovatunkban frissülnek a FilmhuTV beszámolói, a képgalériát werk- és portérfotókkal bővítjük, Dossziéinkban tematikus összeállításokat kínálunk filmes eseményekről, témákról, jelenségekről, alkotókról.

Érdemes megállni és visszanézni az elmúlt 16 évre is, ami alatt sok mindent csináltunk: fejlesztettünk animációs és filmtörténeti portált, szerveztünk filmklubokat és pitchfórumot, megépítettük Jancsó Miklós rendezői oldalát, a Filmhét siteját és egy filmadatbázist. Régi oldalaink, a Hungarian Movie DataBase, Filminhungary, Filmtörténet, Szakma stand by üzemmódban továbbra is elérhetőek maradnak.

A Filmhu 5.0 modernebb és átláthatóbb, továbbra is a film iránt érdeklődők elsődleges online platformja kíván lenni, folyamatosan megújuló és frissülő orgánum, a születő magyar film, a szakma, az ipar, a szereplők, az érintettek, az érdekeltek és a közönség szolgálatában.

Helyünk a hálón.

Olvass bennünket, kövess a Facebookon, tarts velünk!

a Filmhu stábja