Az artmozik kínálatából számos közelmúltbeli sikerfilmet beszerkesztettek a programba a Budapest Film munkatársai. Mi most néhány magyar filmet emelünk ki, ismét a mozi sötétjében peregnek majd a Hat hét, a Kojot négy lelke, a Veszélyes lehet a fagyi, vagy éppen a Zanox képkockái.

De országos bemutató előtti mozgóképek is műsoron lesznek: a Nem kapjátok meg a gyűlöletem a párizsi terrortámadások következményeiről mesél, Az akkor éjjel erős kriminek ígérkezik, hangulatos coming of age-történettel szolgál az Az a bizonyos nyár, Michele Placido életrajzi mozit rendezett Caravaggióról, a Röfi a megrázó horrorok kedvelőihez szól, a Családban marad pedig a tavalyi cannes-i kínálatból érkezik az Artmozik éjszakája kínálatába.

 

Ha ez esetleg nem lenne elég, Tarantino Jackie Brownja, Scorsese koncertfilmje, Az utolsó valcer és az új évezred egyik legjobbnak tartott alkotása, a Mulholland Drive is visszatér a gyöngyvászonra!

Az összes helyszínre érvényes karszalag 4800 Ft-os áron elérhető az artmozik pénztárában, továbbá online is megvásárolhatók a készlet erejéig. Itt megtalálod mind az öt mozi műsorát.

Az Artmozik éjszakájához készült szpotot 2023-ban is Kovács Geri készítette.