Ha a fenti kérdések bármelyikére igen a válasz, jelentkezz a Mediawave nyári táborába, és tarts velük egy élménygazdag hétre, amelynek során a filmes előkészületek, a forgatókönyvírás, a forgatás, a filmzene és a hangkulissza megalkotása, a hang- és képutómunkálatok készítésének megtapasztalása mellett a tábor önszerveződő közösségi szemléletébe is betekintést nyerhetsz!

A Mediawave-közösség tagjai úgy gondolják, hogy maga az út, a készítés folyamata, a buktatók közös erővel történő leküzdése és ennek élménye az, ami a közös munka valódi gyümölcsét jelenti. Életre szóló barátságok szövődhetnek a táborban, filmkészítési ismereteket lehet szerezni és elmélyíteni. Ám az elmúlt 17 év workshopjai azt mutatják, hogy jól előkészített téma esetén 4-5 nap alatt is lehet igazán színvonalas kisfilmet készíteni, amely utána különböző függetlenfilm-fesztiválokon is sikerrel szerepelhet.

Időpont: 2023. július 17-23.
Helyszín: Kund-kastély (Somogyfajsz)

A műhely tervezett oktató gárdája:
Vizi Mária (rendező, dramaturg, forgatókönyvíró), Karina Logothetis (rendező, forgatókönyvíró, vágó), Hargittai László „Pamacs“ (Balázs Béla-díjas vágó), Dömötör Péter (operatőr), Szepesi Gábor (operatőr), Dömötör Balázs (vágó), Jörg Tibor (hangmérnök), Vasilis Zlatanos (zeneszerző, hangmérnök)

Részvételi díj: 59.000 Ft
Befizetési határidő: 2023. június 30., 14:00.

Bővebb információért látogass el a Mediawave oldalára!

Forrás: Mediawave