Az Airorse-ot egy kétes hírű üzletember, Szemlő Róbert (Anger Zsolt) és üzlettársa alakította, akik hamar nagyon vegyes dolgozói gárdát kerítettek maguk köré. Akad itt szürke eminenciás, kétszeresen elvállt frusztrált asszony, kedves rokon, mutatós légiutaskísérő, és homoszexuális munkatárs is, akit a légitársaság közleménye szerint semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem ér, de a társaság felajánlotta számára, hogy „költségtérítés nélkül a rendelkezésére bocsát egy pszichológust, aki kigyógyítja ebből a bosszantó betegségből.”

DSC 3499

fotók: Burszán Sándor


Az Fapadban Anger mellett többek között Bartsch Kata, Dobók Kata, Pindroch Csaba, Haumann Máté és Rezes Judit életébe és munkásságába pillanthatunk bele – a poénok pedig állítólag a földön és a levegőben is röpködnek majd.

DSC 3568

Az egyetlen repülőgéppel működő fapados légitársaság mindennapjait szeptember 15-ig forgatják, októbertől pedig 26 perces epizódokban követhetjük a történetet. Bár három rendező dolgozik a sztorin, a készítők azt ígérik, hogy az operatőri munka, a színészek és a helyszínek egységessé teszik majd a produkciót. Öveket becsatolni, hamarosan felszállás!