hír
Filmtörténeti mozimaraton az Odeonnal

Filmtörténeti mozimaraton az Odeonnal

Az Odeon 2013-ban Hetvenkedő címmel hetven filmből álló magyar filmtörténeti vetítéssorozatot indít a Lurdy Házban, ahol a közönség az elmúlt hetven év legkedveltebb alkotásait tekintheti meg.

bővebben
  • Csak szex és más semmi A spankingtől a nekrofíliáig minden igény kielégül Kelecsényi László FilmSZEXtétika című új tanulmánykötetében. Csak a koncepciót nem leljük sehol.
  • Meseautók, lövészárkok és dívák A MANDA az idei nyár legrövidebb éjszakáján is különleges programokkal várja a látogatókat Budán, a filmarchívumban, és Pesten, az Örökmozgóban.
  • Hirsch szerint "kalandregény" Gelencsér új könyve Gelencsér Gábor Az eredendő múlt - Magyar filmes szólamok című tanulmánykötete a magyar film utóbbi fél évszázadának "izgalmas kalandregényeként" olvasható.
  • A moralista mester háromnegyed százada Ma 75 éve született Krzysztof Zanussi világhírű rendező, aki készített filmet Szabó Magda írásából, és megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét.
  • A MANDA DVD-vel emlékezik a holokausztra A MaNDA két korszakos jelentőségű alkotás DVD-kiadásával emlékezik a holokauszt 70. évfordulójára, amelyek bemutatója ma délután lesz az Örökmozgó Filmmúzeumban.
a videó nem található

Csend és kiáltás

a videó nem található

Egy eltűnt zsáner nyomában - A szocialista krimi

Houston, baj van!

Rendező Szabó István
Szereplők Karin Boyd (Juliette Martens)
Krystyna Janda (Barbara Brukner)
Klaus Maria Brandauer (Hendrik Höfgen)
Rolf Hoppe (Tábornagy)
Cserhalmi György (Hans Miklas)
oscillator - 2014. április 23. 15:58

Szakdolgozat kérdőív HELP!

Sziasztok! Nagy segítség lenne, ha kitöltenétek ezt a kérdőívet, kb. 10-15 perc:) A lekérhető médiaszolgáltatásokról (VoD és hasonlók), tévézésről szól. http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/739996650/[...] forum
apapa65 - 2014. március 26. 21:36

Vadvirágos patika

Kár, hogy se megvenni, se megnézni vagy letölteni nem lehet ezt a szép filmet. A NAVA oldalán lehetett egy percet nézni belőle, de már azt sem lehet. Akkor meg minek kell a népet bosszantani azzal, ho[...] forum
Moka - 2014. január 22. 09:19

Hölgyeim és Uraim, megjelenik DVD-n a Final Cut!

Jó hír. A segédanyag miről szól? forum
Vedd meg!