sex hikaye

Meteo

98 perc,
dráma színes magyar

Stáb

rendező Monory Mész András
  forgatókönyvíró Bereményi Géza , Monory Mész András
  operatőr Szabó Gábor
     
  vágó Incze Ágnes
  zene Szemző Tibor , Másik János
     
     

Szereplők

rendőrfőnök Balkay Géza
  Dér Dennisa
  Berlioz Eperjes Károly
  titkárnő Esztergályos Cecília
  Geltz Péter
     
további szereplők további szereplők

Szinopszis

Egy kihalt gyárnegyedben, a város peremén, valahol Kelet-Európában, egy üres műhely közepén áll egy kád. Eckermann, a meteorológus fürdik benne. Ideje java részét ábrándozással tölti, ezért barátai Felhőcskének hívják. Két barátja van: Berlioz, az örökmozgó életművész és Verő, az üzemek hallgatag vagánya. A gyárnegyedet hamarosan felrobbantják. Az üzemek katonai parancsnoksága mindenkit felszólít, hogy hagyja el a lezárt körzetet - a fiúknak el kell költözniük.

Eckermann, azaz Felhőcske a Meteorológiai Intézetben dolgozik. Az intézeti számítógépen kidolgozza a tuti nyerés szisztémáját. A feketepiacról odafuvarozott lengyel lány azonban véletlenül megöli őt a fürdőkád szélére tett hajszárítóval. A szisztéma segítségével közben Berlioz és Verő rengeteg pénzt nyer a lóversenyen. Felhőcske holttestének felfedezése után Berlioz repülőgépre száll, és világgá megy. Verő öngyilkos akar lenni a lebontásra ítélt gyárban, de a robbantás elmarad. Egy meteorológiai léggömbön felküldi Felhőcske holttestét az égbe.

Értékelés
10
1 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012