sex hikaye

Könyörtelen idők

95 perc,
dráma színes magyar

Stáb

rendező Sára Sándor
  író Sára Sándor , Domahidy Miklós
  operatőr Sára Balázs , Sára Sándor
     
     

Szereplők

Andorai Péter
  Madaras József
  Mihályfi Balázs
  Őze Áron
  Seress Zoltán
     
további szereplők további szereplők
  Gyártó Budapest Filmstúdió
     
     

Szinopszis

A második világháború végén járunk, amikor a német hadvezetés még egyszer megkísérli, hogy föltartóztassa az előretörő szovjet csapatokat. Öt magyar katona - egy őrmester és négy közlegény - már csak a túlélésben reménykedik, mint a magyar katonák zöme. Szerencsés körülmények között egy pecséthez jutnak, amelynek segítségével nyílt parancsot hamisítanak. Kis falvakban próbálják átvészelni a háborút.
A lapítás iskolája azonban csak addig semleges módszer, míg föl nem bukkan az első döntési helyzet. Hőseink egy gyanakvó, ravasz bíró kérésére rendfenntartó feladatot vállalnak, s jelentős szerepük lesz két fogoly tragikus halálában. A túlfűtött történelmi pillanatokban rosszul működnek a reflexek, és vagy egy, az égből váratlanul lecsapódó repülőgép, vagy egy sorsával megbékélni nem tudó ember utolsó erőfeszítése fordítja visszájára az eseményeket.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012