sex hikaye

Dr. Habsburg Ottó 90

32 perc,
portréfilm fekete-fehér magyar

Stáb

rendező Bokor Péter , Hanák Gábor
  forgatókönyvíró Bokor Péter , Hanák Gábor
  operatőr Karáth Zita
     
     

Szinopszis

Egy teljes évén át 1997-98-ban - minden hónapban találkoztak dr.Habsburg Ottóval a "Napló helyett" című sorozat készítői. De találkoztak vele már jóval korábban is! 1987-óta rendszeresek voltak a találkozások, a film- vagy videofelvételen rögzített hosszú beszélgetések. Ezekből születtek meg aztán az "Isten akaratából" és a "Századunk tanúja" című filmek, meg az elmúlt hetekben megismételt 12 részes sorozat.
A múlt évben: 2002-ben november 20-án ünnepelte dr.Habsburg Ottó a 90. születésnapját. A "Napló helyett" műhelye: az Országos Széchenyi Könyvtárban működő Történeti Interjúk Tára is köszönteni akarta, és ezért baráti stúdió-beszélgetésre hívta meg az "Elnök úr"-at. És mivel korábban egyszer egy odavetett mellékmondatban elárulta, hogy mi a kedvenc süteménye, a szűkkörű összejövetelen az egyik pilisvörösvári tisztelője remekbe készült Dobos tortájával vendégelte meg az ünnepeltet...

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012