sex hikaye

Dr. Valter & The Lawbreakers

30 perc,
zenés film színes magyar

Stáb

rendező Sebők György
     

Szinopszis

A zenekar Oláh Andor szájharmonikás vezetésével, némi átalakulással 1992 óta működik. Tízéves születésnapjuk alkalmából Baján, az Idill Házban léptek fel a III. Idill Jazz Napokon. Hazánk talán legjobb akusztikus blues zenekaráról van szó, akik ezzel a koncertjükkel ünnepelték még a 100 éves bluest. Az együttes a blues eredeti gyökereitől kezdve, különböző zenei blues műfajokon keresztül, egészen a városi bluesig építi fel repertoárját, nyomon követve a tájegységek jellegzetességeit magára öltő zenei stílusok egyéni hangzásvilágát és nem utolsó sorban változatos hangszerelését. A blues együttes évente 110 koncertet ad országszerte, illetve Európa számos országában.

Zene: Csonka Valter /ének, kazoo/, Oláh Andor /szájharmonika, doromb, ritmushangszerek/, Bényei Tibor /tuba/, Gál Csaba /Boogie /gitár, ének/

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012