sex hikaye

Ínyencfalatok

Szereplők

Jenei Tamás
     

Szinopszis

A TV Paprika műsorán igazi különlegességek kerülnek terítékre. Mert ünnepelni mindenki szeret. Akár nagy társasággal, hangosan és vidáman, akár kettesben, meghitten, gyertyafénynél. Az ünnepekhez pedig hozzátartoznak a finom falatok is.
A nagy családi ünnepek közeledtével minden háziasszonyban feltámad a vágy, hogy igazán különleges menüt állítson össze, hogy eddig soha nem érzett ízekkel kényeztesse családtagjait. Számukra valódi segítséget jelenthet Jenei Tamás új sorozata, az Ínyencfalatok.
A TV Paprika fiatal séfje valóban pazar lakomákat varázsol az ünnepi asztalra. A különleges fogások nem mindennapi alapanyagokból készülnek, mégis egyszerűek és látványosak.
Az Ínyencfalatok című műsor a kalandvágyó főzőmestereknek szól, azoknak, akik - legyen szó házassági évfordulóról, születésnapról vagy karácsonyi vacsoráról - szeretteiknek különlegességgel szeretnének kedveskedni.
Jenei Tamás "műremekei" nemcsak ízletesek, de esztétikusak is, így igazi ékei lesznek az ünnepi asztalnak.
Ünnepeljen Ön is a TV Paprikával! Üljük körbe együtt a megterített asztalt, és élvezzük együtt az Ínyencfalatokat.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012