sex hikaye

"Ez nem betegség, állapot..."

48 perc,
ismeretterjesztő film színes magyar

Stáb

rendező Elek Ottó
  forgatókönyvíró Elek Ottó
  operatőr Varga Péter
     
     

Szinopszis

A diabetes a fejlett fogyasztói társadalmak betegsége. Hazánkban nagy számban fordul elő, sajnos sok esetben kezeletlenül, vagy későn kerül orvos elé.
Kezelése egész életen át tartó, és talán ami miatt a legfontosabb, hogy az elektronikus média legszélesebb nyilvánossága elé kerüljön, az az, hogy a kezelést maga a beteg végzi, az orvos csak konzultáns. Minden beteg a saját kezében van. Éppen ezért is, de ez esetben főszereplőink a betegek. Az ő tapasztalataik, tanácsaik láthatók, természetesen szakértői hozzászólásokkal. A film szól azokhoz is, akik a cukorbetegek szűkebb, vagy tágabb környezetében élnek. Ők azok, akiknek elfogadóknak kell lenni, hiszen a betegség egy speciális életformával jár együtt, mely nem kellene, hogy kirekesztettséget jelentsen, mégis a betegség kezelése, a terápiával és diétával járó kötöttségek sajnos sokszor megnehezítik a társadalomba való beilleszkedésüket.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012