A nyolc részes sorozat executive producere és főszereplője az Oscar-jelölt LaKeith Stanfield (Júdás és a Fekete Messiás). Az első három epizód világszerte szeptember 8-án érkezik az  Apple TV+-ra, péntekenként láthatóak majd az új részek egészen október 13-ig.

A Victor LaValle azonos című bestselleréből készült széria a gyártó szerint "tündérmese felnőtteknek". Hátborzongató történet egy családról, két szülő idegtépő kalandjáról egy soha nem látott New Yorkban. A két főszereplő megismerkedése után a nő nem megy el randizni a férfival, mert Brazíliába utazik, ahol egy különös lagúnánál jön el a vérfagyasztó fordulat. Az öregasszony, akivel itt találkozik, egy karkötőt ad neki, mely ha lehullik, Emma mindhárom kívánsága teljesül. A főszereplő férfi, Apollo eltűnt felesége után kutat, akire ezek szerint valamiféle átok sújtott le. De ez az utazás nem egy misztikus földön zajlik, hanem New York City utcáin, mely egyre inkább másvilági arcát mutatja.

 

A sorozat főszerepeiben Stanfield mellett Clark Backo, Adina Porter, Samuel T. Herring, Alexis Louder, Jared Abrahamson és Malcolm Barrett látható. A pilotot Melina Matsoukas (Queen és Slim) rendezte, ezt az az epizódot fényképezte Rév Marcell. 

A The Changeling szeptember 8-án érkezik az Apple TV+ műsorára.

Forrás: Apple TV+