Christian Bale A gépész-benVilághírű sztárokban a mostani a denevértörténet sem szenved hiányt. A főszereplő, Christian Bale első, talán legismertebb szerepe az Amerikai pszicho „főhősének”, Patrick Batemannek a megformálása volt. Nyomasztó világok szereplőinek bőrébe bújni továbbra sem idegen Bale-től, 2002-ben az Equlibriumban ő játszotta el a mindent kontrollálni akaró állami ellenőrzés ellen fellázadó, valaha lojális rendőr, pap s egyben ítéletvégrehajtó figuráját. A film sajátos keveréke a Dredd bíró, a Mátrix és Orwell utópisztikus világának. Bale most A gépész-ben látható, mint mániákus inszomniás, aki már nem tud különbséget tenni saját lázálmai és a valóság között.

A Denevérember hűséges szolgáját, Alfredet Michael Caine alakítja. Caine 1950-es évekig visszanyúló pályafutása során olyan alkotásokban játszott, mint a kultikus bosszúmozi Get Carter, a Hannah és nővérei Woody Allentől, vagy az Árvák hercege - utóbbi két szerepéért Oscar-díjat is kapott.

Liam Neesont legutóbb a nálunk is látható Kinsey és Mennyei királyságban vállalt szerepet. Ő alakította Georges Lucas klasszikus űrmeséjének egyik jedi lovagját, Obi-Wan Kenobi mesterét, Qui-Gon Jinnt. Korábban a sci-fi másik mesterével, Steven Spielberggel is dolgozott, igaz, más műfajban: a Schindler listája című holocaust-filmben játszotta el Oscar Schindlert. Neeson 2007-ben ismét Spielberggel dolgozik majd együtt, az Abraham Lincoln életéről szóló produkcióban a polgárháború elnökének megformálására készül.

A Batman további szereplői között találni még Morgan Freemant, Gary Oldmant, Rutger Hauert is, így ők szintén azt a reményt erősítik, hogy valóban egy jó Batman-film kerül a mozikba.

Arról egyelőre még nincs hír, hogy nálunk ki és mikor forgalmazná a Nolan-féle, Batman eredetéről készült történetet.