Ingyenes vetítést és közönségtalálkozót tartanak a Larry-ből Ózdon, ahol a film játszódik és részben forgott is. Bernáth Szilárd nagyjátékfilmjét november 19-én, 16:30-tól lehet megnézni a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban. A vetítés után a rendezővel, a film főszereplőjével, Vilmányi Benettel és a film producerével, Muhi Andrással lehet találkozni. A vetítés hivatalos eseménye itt található. 

A Larry a 21 éves, dadogós juhpásztorról, Ádámról (Vilmányi Benett) szól. A fiú Feszültségben él együtt korábban erőszakos, mára megtért édesapjával (Thuróczy Szabolcs). Ádám egészen addig nem találja a helyét, amíg rá nem ébred, hogy a rapzene segítségével – Larry művésznéven – kifejezheti magát, és szembe nézhet a tehetetlenségből fakadó frusztrációival. Dühös szövegeire felfigyelnek a helyi fiatalok, majd a neten váratlan mértékű népszerűségre tesz szert.

  

A film december 1-től lesz látható országszerte a mozikban. Ezt megelőzően november 18-án Budapesten is tartanak belőle egy bulival egybekötött premier előtti vetítést a Toldi moziban.