Sándor Pál új filmje egy vándorszínész-társulat izgalmas, kalandos életét követi nyomon. A kollektíva egyik előadása verekedésbe fullad, amelyből egy fiatal katona is kiveszi a részét. Miután a fiú bujdosni kényszerül, a társulat befogadja, és együtt zötyögnek faluról falura, Pest felé. Az átmenetileg magát biztonságban érző fiú nem sejti, hogy a színpadon kívül is sok izgalom vár rá, akasztás, csábítás, párbaj vagy szerelem... A főszerepben Martinovics Dorina, Mohai Tamás, Gáspár Sándor, Hegedűs D. Géza, Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, ifj. Vidnyánszky Attila, Kovács Krisztián, Végh Péter, Gonzales Jázminés Gerő Botond látható.


Az alábbi kérdésre helyesen válaszolók között a Big Bang Media jóvoltából öt páros belépőt sorsolunk ki a film március 5-én, hétfőn, 19:00 órakor a Lurdy Moziban rendezett, premier előtti vetítésére:

Melyik klubot menedzselte Minarik Ede (Garas Dezső) Sándor Pál klasszikus filmjében, a Régi idők focijában?

A válaszokat a filmhu@forum.film.hu címre várjuk március 4., vasárnap éjfélig, a levél tárgya 'Vándorszínészek játék' legyen. A győzteseket másnap délelőtt e-mailben értesítjük.

Borítókép: Big Bang Media / Fotó: Szlovák Judit