Liza közelében nincsenek biztonságban a férfiak, de hogy mindez érvényes-e B. Úrra, az csak február 19-én derül ki. (A játékos kedvűek most akár páros belépőt is nyerhetnek a premier előtti vetítésre!) A Szabó Győző alakította karaktert mindenesetre a következő szavakkal jellemezte a rendező, Ujj Mészáros Károly:

"B. Úr féltve neveli kislányát. Kedvenc helyük az állatkertben van, ahová gyakran járnak együtt. Mindig ugyanoda, a telefon mellé. Ami, ha megcsörren, B. Úr dolgozni siet…"

A film főhőse az ápolónő Liza (Balsai Móni), aki élete szerelmét igyekszik megtalálni, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. A fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani szellemének (David Sakurai) segítségével arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér. Az egyedi hangulatú alkotásban felbukkan még Bede-Fazekas Szabolcs, Schmied Zoltán, Molnár Piroska, Reviczky Gábor, Gubik Ági, Kovács Lehel, Szabó Győző, Bán János és Hajdu Steve. A film a Filmteam produkciójában készült, producere Major István.