Új előzetes érkezett az HBO legújabb The Idol című sorozatához, melynek főszerepében Abel Tesfaye, művésznevén The Weeknd, illetve Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose Depp látható. A sorozat egyik készítője Sam Levinson, akinek az utóbbi években legszorosabb munkatársa lett Rév Marcell operatőr. Az Eufória két évada és két különkiadása mellett a Gyilkos nemzedék és a Malcolm és Marie című filmeket is közösen jegyzik.


A The Idol a Los Angeles-i zeneiparban játszódik, középpontjában pedig egy önsegítő guru, egy modernkori szekta vezetője áll, aki bonyolult kapcsolatot alakít ki egy feltörekvő popénekesnővel. A rövid előzetes alapján a lány életébe berobbanó siker minden oldalát megismerjük, a vele járó kemény munkát, a rajongók hadát, a karrierjét irányító pénzéhes menedzsereket ("Ez szex. Ezt áruljuk" - hangzik el az egyik szájából) és ezzel a titokzatos vezetővel való szexuális kapcsolatát. 

Sam Levinson a sorozat gyártása közepén, 2022 áprilisában csatlakozott a projekthez, és vele jött Rév Marcell is, aki így nagyjából a The Idol felét fényképezte. Hogy pontosan melyik részekben láthatjuk majd a munkáit, később fog kiderülni.

A The Idol további szerepeiben csupa izgalmas fiatal színész és legenda is feltűnik, többek közt Suzanna Son, Troye Sivan, Moses Sumney, Jane Adams, Dan Levy, Eli Roth, Hank Azaria, és a két hete tragikusan elhunyt Anne Heche is. 

Forrás: Hollywood Reporter