A tinédzserkorú Alex (Cristian Robe) színházi táborba indul, amit egy magyar származású drámatanár (Mátray László) és segítője (Silvana Mihai) tart fiataloknak. Este, miután az oktató magára hagyja őket az erdei házban, a tinik bulizni kezdenek.

A buli hevében Alex egy ágyban találja magát az idősebb lánnyal, aki nemrég még maga is a tábor tanulója volt. A magatehetetlenül ittas állapotban lévő fiú viszont nem egyezett bele az aktusba. Másnap mindenki az esetről beszél, van aki gratulál Alexnek, mások hibáztatják érte. 

A román-cseh koprodukcióban készült kisfilm forgatókönyvét rendezője, Grosan Cristina Marek Novákkal közösen írta. Grosan a filmet bemutató Short of The Week oldalnak elmondta, hogy a szexuális erőszakkal kapcsolatos gender-sztereotipiákkal szembemenő kisfilmet olyan bántalmazott férfiak történetei ihlették, akik nehezen tudtak szembenézni az őket ért erőszak tényével. "Azért választottunk hozzá fiatal főszereplőt, mert egy tinédzser számára a szerelem, az intimitás és a beleegyezés olyan fogalmak, amelyekkel még csak most ismerkedik” - tette hozzá. 

Grosan Cristina aradi születésű filmrendező, az Along Came a Prince hatodik kisjátékfilmje. A kisfilm tavaly indult fesztiválkörútra, a Brest Európai Rövidfilm Fesztiválon elnyerte a zsűri nagydíját. Grosan A legjobb dolgokon bőgni kell című első nagyjátékfilmjét tavaly mutatták be a magyar mozikban, ekkor a Filmhu podcastjának is vendége volt. Jelenleg második, Hétköznapi dolgok címmel készülő mozifilmjén dolgozik, ami idén ősszel kerülhet bemutatásra.