Pár napja már kiszivárgott a közösségi médiában, de most hivatalosan is megjelent a Mission: Impossible következő epizódjának előzetese. A kétrészesre tervezett, az előző két filmhez hasonlóan Christopher McQuarrie által rendezett Dead Reckoning első képsorai alatt valaki visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Ethan Hunt szuperügynöknek, miközben Tom Crusie autón-motoron-hajón-vonaton-lóháton száguldozik a világ körül és tömegesen pofozza le a rosszfiúkat. A tempó atomgyors, a kaszkadőrjelenetek és a látványelemek pedig a milliárd dolláros akció-franchise-hoz hűen tökéletesek. A bemutató előtt több mint egy évvel megjelenő, kedvcsináló előzetes lévén a sztorit még nem részletezik túlságosan. 

Crusie mellett újra feltűnik két elmaradhatatlan ügynöktársa, Simon Pegg és Ving Rhames alakításában, valamint láthatjuk, hogy csatlakozik hozzájuk az Amerika Kapitány-filmekből Carter ügynökként ismert Hayley Atwell, a Dűnében Lady Jessicát adó Rebecca Ferguson és Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című alkotásának főszereplője, Vanessa Kirby is.

A Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1. 2023. július 14-én kerül Amerikában a mozikba, a magyar premier dátuma még nem ismert.