Ernelláék sikertörténete a Karlovy Vary filmfesztiválon indult, ahonnan a Legjobb Film és a Legjobb férfi főszereplő díjával tért haza Hajdu Szabolcs és családja. A saját lakásukban játszódó kamaradrámát télen bemutatott színdarabja alapján készítette a rendező, melyet a családjával és a barátaival forgatott le két hét alatt, minimális költségvetésből, többek között tizenhárom mesterszakos operatőr-tanítványa közreműködésével. Hajduval korábban a film helyszínéül szolgáló lakásban interjúztunk - ahol később lakásmoziztunk is egyet -, rajta kívül a film producerével, Herner Dániellel is beszélgettünk.


Mi már elmondtuk a véleményünket a filmről, most viszont ti jöttök! Írjátok meg legfeljebb 4500 karakterben, hogyan hatott rátok a film, mit gondoltok róla, és küldjétek el kritikáitokat a filmhu@forum.film.hu címre, legkésőbb jövő vasárnapig, azaz 2016. október 16., éjfélig!

A beérkezett írások közül a filmhu csapata kiválasztja a legjobbakat, melyek megjelennek oldalunkon. Az első helyezett ezen kívül egy Ernelláék Farkaséknál moziplakátot kap az alkotók aláírásával. Irány a mozi, várjuk a szövegeket!

Üdv,

A filmhu stábja