Angyalosy Eszter kulturális antropológusként szerzett doktori fokozatot, a populáris irodalom az egyik szakterülete. Szerkesztőként számos hazai sikerkönyv szerzőjének munkáját segítette. Baranyai Ákos, aka DJ Future, az Irie Maffia kultzenekar oszlopos tagja, de DJ-ként önállóan is gyakran fellép, partysorozatot szervez, alapító tagja és menedzsere a Bupino nevű underground rapformációnak. A két fiatal kreatív közös vállalkozása egy generációs regénnyel indult. A Bookline gondozásában jelent meg a Wonderland című könyv, amelyben két zenészfiú Ádám és Dogi rockegyüttest alapít és igazi közönség-kedvenccé válik, de a siker próbára teszi a barátságukat.

A Wonderland projektből azonban sokkal több lett, mint egy regény: a könyv fiktív zenekarának legnagyobb slágere, a What do you really wanna say már a valóságban is létezik, sőt egy remek klip is készült hozzá. A dalt Szekér Ádám, Horváth Gergely Ambrus és Baranyai Ákos keltette életre, a videóklipket pedig Angyalosy Eszter és Szőke Dániel rendező-operatőr készítette el. A szürreális klipben két újságíró felkeres egy kiöregedett dívát, aki élete utolsó nagy előadását készül bemutatni a riportereknek.

 Wonderland: What do you really wanna say

A videóklipben a magyar underground élet ismert alakjai játsszák a főszerepet: a két slammer Horváth Kristóf-Színész Bob és Pion István - aki a közelmúltban a Saul fia című film egyik szereplőjeként is feltűnt - alakítja a riportereket, a furcsa lakás furcsa lakóit pedig az Irie Maffia tagjai Busa Pista, Szekér Ádám és Horváth Gergely Ambrus illetve Szlávy Eszter rúdtánc bajnok és Bocskay Magdolna alakítja.