A Netflix egyik legsikeresebb saját gyártású sorozatának második évada láthatóan nagyobb szabású lesz, mint a New Yorkban játszódó első évad volt. Abban a cinikus Nadia (Natasha Lyonne) az Idétlen időkig mintájára bizarr időhurokba kerül, újra meg újra átéli a saját szétcsúszott szülinapi buliját, ami minden alkalommal a halálával végződik, majd előröl kezdődik. A lány tíz részen keresztül igyekszik megoldást és kiutat találni ebből az ördögi körből.

A sorozat második évada láthatóan elhagyja az országhatárt, és időben is sokkal messzebb repíti vissza Nadiát. A sztoriról keveset tudni, annyi biztos, hogy a lány és barátai New York közepén találnak egy időkaput, amivel még messzebb lesznek képesek a családjuk múltjába visszautazni, Amerikát elhagyva, többek közt a 80-as évek Európájába. 


Budapest részben Magyarországot, részben Kelet-Berlint fogja megtestesíteni. Az előzetesben sorra tűnnek fel a főváros helyszínei: régi ruhákban sétálgatnak a Nyugati pályaudvaron, az Astoria aluljáróban (a feliratok alapján ez biztosan Kelet-Berlin lesz), és egy pillanatra bevillan a nemrégiben csodaszépen befotózott Gellért-hegyi víztároló is. Az előzetesből sajnos kimaradt Orosz Ákos, aki az alábbi kép alapján nem kérdés, hogy egy papot fog alakítani. Viszont feltűnik benne Bordán Irén, 0:52-nél közli a főhőssel, hogy az életben vannak dolgok, amiket nem lehet megmagyarázni.

A Végtelen matrjoska 2. évadának premierje április 20-án lesz a Netflix műsorán.