Mundruczó Kornél a Pieces of a Woman után ismét a tengerentúlon forgatott, a The Crowded Room több epizódját rendezte ő, többek között a sorozatoknál mindig nagyon fontos első részt is ő készítette.

A gyilkossággal gyanúsított főhőst a Pókemberként világhírűvé vált Tom Holland alakítja. Miután Danny Sullivant elfogja a rendőrség, a fiú vallomásaiból áll össze lassanként mi is történt, valójában mi köze volt a bűntényhez. Amanda Seyfried vezeti a kihallgatásokat, és a bizonyítékok ellenére hinni akar Sullivan ártatlanságában.

 

A sorozat 1979-ben játszódik, és az igencsak nyugtalanító előzetes alapján, amíg csak lehet, bizonytalanságban akar tartani a főhős bűnössége kapcsán. A The Crowded Room Daniel Keyes tényregénye alapján készült, de csak az olvasson utána a könyvnek, akinek nem gond, ha egy fontos és a trailerből kihagyott infrmációnak a birtokába jut, ami után az egész történet új megvilágításba kerül.

Mundruczó mellett további neves rendezők vettek részt a sorozat elkészítésében, Brady Corbet és Mona Fatwold, akik idén tavasszal Magyarországon forgatták legújabb filmjüket, a The Brutalistot, illetve Alan Taylor, aki a Trónok harca több fontos epizódját is jegyzi.

A sorozat kreátora Akiva Goldsman, és már nem kell rá sokat várni, az első három rész június 9-től lesz elérhető az Apple TV+-on.