Jennifer Aniston és Vince Vaughn nem csak a bulvárújságok kedvencei, hanem színészként is együtt szerepelnek a Szakíts, ha bírsz című romkomban. Bepillantottunk a készülő alkotás kulisszái mögé. Vajon megismételhetik a konkurens páros, Mr és Mrs Smith sikerét?

Már több, mint egy éve hallunk folyamatosan a Karib-tenger kalózai készülő második és harmadik részéről, és mivel már csak alig két hónapot kell várnunk, countdown rovatunkban utánanéztünk, hogy mire számíthatunk Jerry Bruckheimer új szuperprodukciója kapcsán.

A Viasat 3 műsorán még pár hétig izgulhatunk a Laura Palmer gyilkosság következményein, így az ismétlés kapcsán magazinunk is utánajárt, hogy miért a Twin Peaks az utóbbi két évtized legnagyobb hatású tévésorozata.

A Titanic közel kétmilliárd dolláros összbevétele után Wolfgang Petersen és csapata joggal várhatta, hogy a Poseidon-nal az év legsikeresebb filmjét alkotják meg, de a bevételek nem ezt igazolták. A film így is az év leglátványosabbja, így joggal tartott számot a Hónap filmje címre.

Josh Lucas igazi feltörekvő sztár és híresen nagy szívtipró, aki hamarosan Hollywood legnagyobbjai közt találhatja magát. Interjúnkban Poseidon című új filmje mellett arról is beszél, hogy még mindig facér, és még mindig keresi az igazit...

Hónapról hónapra jönnek ki hazánkban Jim Jarmusch klasszikusai DVD-n, és kultfilm rovatunkban nem mehettünk el mellettük szó nélkül. A Halott ember egy igazi rendhagyó fekete-fehér western, a hamarosan Jack Sparrow-ként feltűnő Johnny Depp főszereplésével.

Magazinunk meghívást kapott a prágai Barandov stúdióba a legújabb James Bond film, a Casino Royale forgatására, ahol magával Daniel Craig-gel ugyan nem beszélhettünk, de bepillantást nyerhettünk a filmezés kulisszatitkai mögé.

Jancsó Miklós rövidebb kihagyás után újra forgat, és természetesen az elmaradhatatlan Kapa-Pepe páros főszereplésével. Munkatársunk a forgatáson járt, ahol öreges tempónak még csak nyomát sem lelte. Az Ede megevé ebédjét ismét pörgős kis mozi lesz.