Mundruczó Kornél At The Sea (nem hivatalosan: A tengernél) című filmjében Amy Adams a hosszú rehabilitáció után a tengerparti családi nyaralóba hazatérő Laurát alakítja. A nőnek vissza kell szoknia komplikált életébe, amit hátrahagyott, de közben elveszítette karrierjét, a hírnevét, és lényegében mindent, ami az identitását jelentette. 

A film forgatókönyvét a Fehér istenhez, a Jupiter holdjához, a szintén a tengeren túl készült Pieces of Womanhez és a legutóbbi Evolúcióhoz hasonlóan ezúttal is a rendező alkotó- és házastársa, Wéber Kata jegyzi. Az At The Sea forgatása júniusban kezdődik meg Bostonban. A filmet az AR Content, Paul J. Diaz és a Hammerstone Studios finanszírozza. 

Amy Adams, aki nemrég fejezte be a Taika Waititi rendezésében készülő Klara and the Sun című sci-fi forgatását, egyszer korábban már majdnem dolgozott együtt Mundruczóval: egy online beszélgetés során árulta el, hogy esélyes volt a 2020-as Pieces of a Woman főszerepére, amelyet végül Vanessa Kirby kapott meg, és érdemelt ki vele egy Oscar-jelölést a legjobb női főszereplő kategóriában. 

Forrás: Deadline / The Film Stage