A Klasszisok Klubja felvonultatja a díjnyertes alkotások és legnézettebb modern klasszikusok, valamint minden idők kedvenc klasszikus filmjeinek széles palettáját. Pénteken este, a KultMaxon kortárs és kultikus alkotások kerülnek bemutatásra. A filmek meghökkentő témákat dolgoznak fel, sokszor meglepő és leleplező módon.

Szombatonként a Cinemax két csomagot ajánl nézői számára: 20 órakor a Szombati Szuperpremier a Cinemax mozihét csúcspontja, a hét legérdekesebb és legsikeresebb filmjének bemutatója. „Az itt látható filmek állnak legközelebb az eddigi HBO-filmekhez, de ez nem jelenti azt, hogy a másik csatornán már bemutatott produkciókat hoznánk ide, a mozik fele valódi tévépremier lesz! 22 órakor pedig a Bizsergés blokkban erotikus témájú filmeket sugárzunk.”

Az Alkonyzónában vasárnap esténként a borzongást kedvelő nézőket ülteti a Cinemax a televízió elé. Ez a program a legjobb thrillereket, sci-fi, horror és fantasztikus mozifilmeket tartalmazza.

„Az eddigi csatornákat ezentúl egy új csomagban, az új HBO MaxPak-ban is előfizethetik nézőink, így egy jelentősen kedvezőbb áron, a UPC Direct műholdas szolgáltatásán keresztül havi 3.500 forintért élvezhetik mindhárom mozicsatorna műsorát” – fejezte be Peresztegi Zoltán.