Márciusban is folytatódik a sorozat az állandó helyszínül szolgáló Bem moziban, ahol olyan, díjnyertes munkákat láthatunk hónapról hónapra, amelyekhez itthon más módon szinte lehetetlen volna hozzáférni. A szervezők közleményükben azt is kiemelték, hogy a bemutatott filmek mellett alapvetően fontosnak tartják, hogy a széria helyszínéül továbbra is a „kultikus” Bem mozi szolgáljon.

A soron következő film, melyet március 22-én, szerdán két alkalommal is műsorra tűznek (18 és 20 órakor), a Magnus című mozi, amelynek történetét akár egy hollywoodi forgatókönyvíró is írhatta volna. A címszereplő Magnus Carlsen 13 évesen határozta el, hogy egyszer sakk világbajnok lesz. Benjamin Ree rendező végigköveti Magnus életét, bemutatva az áldozatok árán született sikereket és megpróbáltatásokat. A norvég filmes többek között azt a kérdést feszegeti: vajon milyen lehet zseniként élni a „normálisak” világában.

A vetítést ezúttal is beszélgetés követi, amelyen egy híres meglepetésvendég is részt vesz, a sorozat következő állomására pedig április 19-én kerül sor.