A film története:


Egy debreceni fiatalokból álló, öt tagú baráti társaság szíve-lelke és központi figurája Patrik és Félix, akik gyerekkori jóbarátok. Félix egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozik mint teszter, Patrik pedig alkalmi munkákból finanszírozva tengeti mindennapjait. Békés, bár cseppet sem könnyű életük azonban gyökeres fordulatot vesz, amikor az anyagi problémákkal küzdő Félixet kirúgják az állásából, Patrik pedig egy zsebkendőnyi, dobogókői, értéktelen birtok mellé még hatalmas tartozást is örököl nagyapjától.

A két főhős és a kis társaság többi tagja; egy chip-n-dale táncos, egy hacker és a segítőkész barátnő összefognak, hogy gyorsan és egyszerűen pénzt kerítsenek. Tervük, hogy Félix volt munkahelyéről meglovasítsanak egy nagyértékű szoftvert, azonban egész másként alakul, mint ahogyan azt kieszelték.

Az eseményekbe ráadásul Ricsi, Patrik kétes jellemű unokatestvére is belekavar. Megtudja ugyanis, hogy unokaöccse frissen örökölt dobogókői telkén a régi hun legenda szerint a felbecsülhetetlen értékkel bíró "dobogó kövek" vannak elásva.

Előzetes:

A vetítés helye és időpontja:

2010. október 29. péntek, 20 óra, Odeon Lloyd Mozi.

A jegyár: 800 forint.

A vetítés után vendégünk Martin Csaba ( rendező, főszereplő, forgatókönyvíró, producer), Molnár Attila Vajk (szereplő, hangmérnök, zeneszerző) és Czupi Kála, a női főszereplő. Géczy Dávid beszélget majd velük.

A vetítésre kisorsolunk tíz jegyet azok között, akik írnak gyorsan egy levelet az info@forum.film.hu címre Dobogó kövek tárggyal.

A vetítésre itt lehet jegyet foglalni.