Az Egy mindenkiért premier követően exkluzív közönségtalálkozókon volt látható a mozikban. Mostantól viszont egyre több platformon elérhetővé válik: a Telekom Videótékában és a Filmión is elérhető. Az ünnepi időszakban, január 1-én 13.30-tól a Duna Televízióban kerül sugárzásra, az HBO GO felületén február 1-től lesz látható Muhi András Pires filmje. Kalotás Csaba filmhez írott zenéje karácsony előtt fog felkerülni a Spotify-ra.  

A rendező 5 év alatt, több mint 100 forgatási napon át, közel 600 óra nyersanyagot forgatott Áronnal és a magyar kardválogatottal a kulisszák mögött, melyről részletesen is mesélt nekünk. A film exkluzív élsportolói és magánéleti szituációkban mutatja meg Áront, aki a budapesti VB fokozhatatlan izgalmait követően, a koronavírus-járvánnyal megterhelve érkezik meg az Olimpiára. A film fináléja pedig, hogy történelmet ír Tokióban.


„Különleges film született. Lebilincselő történet, valódi érzelmek, látványos akciók, miközben rengeteget meg lehet tudni belőle a sportágról, és persze rólam is. A filmnek „hollywoodi” dramaturgiát írt a sors, végletekig kiélezett pillanatok formálják a cselekményt –
árulta el a film főszereplője, Szilágyi Áron. Sosem az volt a cél, hogy én, mint „hős” szimpatikusabb legyek, hanem hogy a film legyen minél izgalmasabb, sodróbb, és igazabb.  

Az Egy Mindenkiért az ELF Pictures és a Bulb Cinema koprodukciójában készült 2016-2021 között, a Magyar Nemzeti Filmintézet, a Future FM, valamint a Generali támogatásával, a Strongaa-val és a Romis Mozival együttműködésben, forgalmazója a Vertigo Média.

Forrás: Vertigo Media