Kozák András és Drahota AndreaA folyamatosan bővülő oldal jelenleg 6 rovattal rendelkezik. A mozi, értelemszerűen filmrészletek gyűjteménye. 21 filmből összesen 209 részletet nézhet végig a látogató, de található itt egy teljes filmográfia is, mely az 1958 és 2003 között készült filmeket tartalmazza. A 21 filmhez stáblista és részletes cselekményleírás tartozik, továbbá minden filmrészletet három különböző attitűdű figura, Okostojás, Kekecberci és Kékharisnya kommentál. A rendszer és a jelenetek megegyeznek a Jancsó CD-rom vonatkozó fejezeteivel, kiegészülve a Kapa-Pepe filmek anyagaival.

Az archívum egy kereshető cikk-adatbázist rejt, melyben filmcím, szerző, forrás, dátum és kifejezés szerint is keresgélhetünk kedvünkre. A galériában képeket nézegethetünk a rendezőről és filmjeiből, míg a linktára weben elérhető Jancsó-témájú oldalakat gyűjti össze. A CD-rom egyik különlegessége, a motívumtár szintén felkerült a jancso.hu-ra. Itt a filmekben újra meg újra felbukkanó – jancsói – motívumok rövid leírása, funkciójuk ismertetése és elemzése található meg, néhány rövid részlettel illusztrálva. A víz, a tűz, a fegyverek, vagy a meztelenség mellett, motívumként jelenik meg Bartók Allegro barbaro című műve, vagy a zárókép hátranézéssel. Végezetül a múzeum rovatban maga a mester anekdotázik életéről.

A 209 filmrészletet, a 187 fotót, a 287 cikket, a 19 motívumot jelenetekkel illusztrálva, az 50 mini-interjút, valamint az egyes korszakokkal foglalkozó átfogó műfajelemzéseket tartalmazó honlap, az IHM és a Nemzeti Digitális Adattár támogatásával, a Hartai László és Hirsch Tibor által összeállított CD-rom tartalmából, a Filmhu Webwork Stúdió kivitelezésében jött létre.