Nem kell azonban aggódnunk, a Madzag tagjai nem vonulnak ki a moziból, de mindenképp részt akarnak venni a „webforradalomban”, hiszen - nem árulunk el nagy titkot - egyre csökken a mozinézők száma.

„Mindenki töltsön fel filmeket!”

A vállalkozásnak semmi anyagi vonzata nincs a felhasználók számára, „nem a nyerészkedés a cél”, szögezte le Pálfi. Durst György rögtön neki is szegezte a kérdést a Madzagnak, vajon lesz-e reklám, de megnyugodhatunk, az üzemeltetők nem terveznek reklámokat, se klikkelős hirdetéseket az oldal fenntartására. Az üzemeltetés díját fizetős filmekkel kívánják megoldani, de ez persze még a távoli jövő, egyelőre minden ingyenes lesz. A tagok azt is elárulták, hogy fogadalmat tettek az oldal indításakor arra, hogy kéthetente feltesznek egy közösen készített anyagot, hogy jó példával járjanak a jövő filmkészítői előtt. A Madzagtv tervezi a kooperációt a többi videó-megosztó oldallal is.

A streamelt videók között egyelőre „csak” az egylet tagjainak filmjeit találjuk, amelyek között egyaránt vannak vizsgafilmek, klipek, riportok és reklámok is. Ez azonban nem azt jelenti, hogy csak ezekben a műfajokban készülő alkotásokat várnak, sőt!

Sok sikert mindenkinek az új műfajok megtalálásában!