Február végéig ismét lehet jelentkezni a Highlights of Hungary 2016 legjobb kreatív projektjének díjára jelölt Ernelláék Farkaséknál-lakásvetítésre, ha szeretnénk, hogy egy különleges élmény keretében a filmmel együtt az alkotók is ellátogassanak az otthonunkba.

A lakásvetítések mellett, az alternatív forgalmazás egy másik módozataként január 27-én, pénteken 18 órától a Capa Pop-up néven induló eseménysorozat részeként a társművészeti ágak felé is nyitó Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ Nagymező utcai épületében ingyen nézhetjük meg Hajdu Szabolcs filmjét (angol felirattal), melyet beszélgetés követ a meghívott rendezővel és Török-Illyés Orsolya színésznővel. A Capa Központ filmvetítéseit illetően egyébként az egykori Filmhu Filmklub újjászületését üdvözölhetjük, úgyhogy egykori állandó vendégek és alkalmi látogatók, hajrá!

A február végéig zajló lakásvetítésekre az alábbi módon lehet jelentkezni:

Amennyiben a jelentkező megfelel minden, alább részletezett feltételnek, az ernellaek@gmail.com e-mail címen tud előzetesen időpontot foglalni. Ezt követően a szervezők felveszik vele a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a vetítés részleteit. Az időpont egyeztetése után a jelentkező egy, a saját lakásvetítésére létrehozott Facebook-eseményen keresztül tudja meghívni a vendégeit.

A házigazdára vonatkozó rendezési feltételek:

  • betöltötte a tizennyolcadik életévét
  • megállapodást köt a film alternatív terjesztőjével és nyilatkozik a vetítés törvényes kereteinek betartásáról
  • vállalja, hogy a február végéig kiválasztott napon előre egyeztetett időpontban tartja meg a vetítést
  • vállalja továbbá azt, hogy a használni kívánt budapesti lakóingatlanban rajta és segítőtársain kívül legalább 20 fizető nézőnek tud kényelmes filmnézési lehetőséget biztosítani, vagy alacsonyabb létszám esetén kifizeti a 20 főre eső jegybevétel szerinti minimál garanciát
  • a vetítéshez működőképes projektort, hangrendszert, valamint vetítővásznat vagy vetítésre alkalmas felületet biztosít (tv, monitor nem elfogadott) - a barátokat a vetítésre létrehozott Facebook-eseményen keresztül hívja meg
  • a vetítés személyenként 1500 Ft-ba kerül, melyet a helyszínen lehet kifizetni

 

FONTOS TUDNIVALÓ: az időpontok az ernellaek@gmail.com címre érkező jelentkezések érkezési sorrendjében kelnek el!

 

A Filmhu-filmklub az NKA támogatásával valósul meg.