A szervezők reményei szerint ez a klub valódi kapcsolatokat és megszólítási lehetőséget teremt az alkotók számára.

 



Programok:

19:30 - Raindance kisjátékfilmek bestof ever

A Raindance egy nemzetközi közösség, az egyik legfontosabb független filmfesztivál, egy filmiskola, a Brit Független Film Díj (British Independent Film Awards) alapítója és szervezője. Raindance 20 éve képez független filmeseket Londonban, Torontóban, New Yorkban és mostantól Budapesten. Bővebben itt.

Loungeban:

20:00 - JAK (József Attila Kör) új költőnemzedékének bemutatkozása
Ayhan Gökhan
Deák Botond
Kele-Fodor Ákos
k. kabai lóránt

Burger Barna kiállítása

ELŐTTE – UTÁNA, A ZÁRÓJELBE TETT IDŐ

Története mindennek van: az örömnek, a szenvedésnek, a gondolatoknak és a hallgatásnak is. A kérdés az, hogy a két kiválasztott időpont között látjuk-e a történetet, s az, hogy megértjük-e, ha ez a történet rólunk szól.
Burger Barna ismert és ismeretlen emberekről készített két-két darabból álló, azaz minimális portrésorozatot: előtte és utána. A téma természetesen a köztes idő, ami lehet néhány perc vagy több óra, és az abba foglalt cselekvés. Hogyan jelenik meg egy labdarúgó arcán a mérkőzés előtti feszültség, és hogyan olvasható le róla utána, győztek-e vagy vesztettek? Milyen egy színész arca előadás előtt, és milyen utána? Vajon melyik állapotba íródott bele jobban az eljátszott szerep? Látszik-e a rockzenész vonásain a koncert előtt, hogy jó lesz-e a fellépés, és marad-e utána más, mint a siker, a kimerültség és a megkönnyebbülés?

22:00 - Koncertek

előzenekar: Zabavna Industrija.
táncolható, populáris balkáni-délszláv worldmusic,

23:00 - Superfly Funk, Soul and R&B

A Superfly elsősorban az afro-amerikai zenei világból táplálkozik, a '60-as évektől kezdődő funk erától egészen napjaink modern R&B dallamvilágáig, funky-s, soul-os, jazz-es, néhol blues-os hangulat.
A zenekar olyan zenészektől is idéz, mint az Incognito, Stevie Wonder, Roy Hargrove and The RH Factor, Jaco Pastorius, Liquid Soul, vagy éppen a Brand New Heavies.

00: 30 - Dj Classic, napjaink slágerei, táncolható zenék hajnalig