Szalai Györgyi-Dárday István: Az emigráns (április 1.,vasárnap, 16.50 óra)  

A vetítéseket közönségtalálkozók követik az alkotók/szereplők részvételével. 

A korábbi évekhez hasonlóan idén is három helyszínen zajlanak a szórakoztató programok. A Művészetek Házában, az Uránia moziban és a Széchenyi téren „megelevenedett” televíziós műsorok, koncertek, gyermekmatinék garantálják, hogy a fesztivál minden látogatója megtalálja a kedvére való kikapcsolódást. Olyan ismert sztárok, produkciók fémjelzik a programokat, mint a Szőke-Badár páros, az Irigy Hónaljmirigy, a Barátok Közt sorozat népszerű színészei, a Kistehén tánczenekar, a Jóban Rosszban szereplői, a Szombat esti láz, a Sztárok a jégen és a Megasztár sztárjai, Kovács Kati, Mary Zsuzsi, Galambos Lajcsi, Zoltán Erika, a Unique, a Sugarloaf, Rúzsa Magdi, valamint Roy és Ádám.

Idén a magyar televíziózás 50. évfordulója alkalmából a Magyar Televízió archívumából válogatott alkotások egy vetítéssorozat keretében tekinthetők meg, valamint - szintén ebből az alkalomból - különleges hangversenynek lehetnek tanúi az érdeklődők: március 31-én, szombaton a Széchenyi téren a Pannon Filharmonikusok adnak nagyszabású koncertet az elmúlt ötven év televíziós főcímslágereiből, a Futrinka utcai jóbarátoktól, a Barátok közt-ig.

A szakmai programok nyitottak a nagyközönség számára is. A fesztivál szakmai programjain, vetítésein a részvétel ingyenes.

A programokról bővebb információt a honlapon: www.kamerahungaria.h