Az egész estés dokumentumfilm egyetlen bohócdoktort, Balogh Lászlót főszereplővé téve a bohócdoktori hivatást új és személyes nézőpontból, eddig kevésbé ismert részletekbe menően szeretné ábrázolni: bemutatják a munka lelki hátterét, szó esik a tragédiák feldolgozásáról, az alapítvány fennmaradásának nehézségeiről.

drlala2 500


A Dr. Lala vezette bohócdoktori csapat jelenleg a Heim Pál Gyermekkórházban, a SOTE Tűzoltó utcai II. számú Gyermekgyógyászati Klinikáján és a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházban tart rendszeresen viziteket különböző osztályokon. Eközben olyan helyzetbe is kerültek, hogy  az egykor televíziónézők milliói által ünnepelt Dr. Lala benzinpénz híján kerékpárral, négy és fél óra alatt tekert el a székesfehérvári gyermekkórházig.

A film forgatása jelenleg is zajlik, és 2013 őszén fejeződik be, az alkotócsapat a film utómunkájához (hang, vágás, grafika, feliratozás) várja támogatók segítségét. Online kampányuk keretében bármekkora összeggel, akár bankkártya vagy PayPal fiók segítségével is támogathatók.

A kampány ITT érhető el.

A film online elérhetőségei:
facebook.com/drlalafilm
drlalafilm.blogspot.com