A hat teremben összesen 1419 széket cseréltek ki, emellett további felújítási munkák is zajlottak ebben az időszakban: új szőnyegek és fali kárpit, valamint korszerűbb légkondicionáló berendezés került az egyes termekbe, újrafestették a legnagyobb Korda termet, illetve biztonságtechnikai fejlesztések is történtek. A 15 év után lecserélt székeket a cég egy emlékezetes akció keretein belül 1000 ft-os jelképes összegért bocsátotta áruba nemrég.

A kényelmi funkciók jelentős javítása mellett a látványelemek is megújultak: a falakon a termek névadóinak óriásportréi fogadják és igazítják útba a látogatókat. A rajzok Nagy Marianna és Csajághy Réka grafikusművészek munkái, előbbi maga is évek óta a Corvin mozi munkatársa. A Budapest Film üzemeltetése alá tartozó mozikban hagyományosan egy-egy jelentős színész, rendező vagy épp film után kapnak nevet a termek, a Corvinban így a termek a Korda, a Kabos, a Karády, a Latabár, a Jávor és a Radványi neveket viselik – az ő nagyalakú portréi díszítik a folyosókat az újjávarázsolt filmszínházban. A teljes felújítás közel 100 millió forintba került, amely összeget a Budapest Film a saját költségvetéséből finanszírozta.

A felújított Corvin első jelentős eseménye a február 16-i Corvin moziéjszaka lesz, amikor egy karszalaggal kora estétől másnap hajnalig korlátlanul lehet filmet nézni a moziban.

Forrás: Corvin mozi