A pályázók beküldött munkái a hazai MyStreet versenyben vesznek részt, a díjazottak akkreditációt nyernek a legnagyobb közép-kelet európai dokumentumfilmes fesztiválra, a Jihlava International Documentary Film Festival-ra, valamint egy éves ingyenes hozzáférést az egyik legnagyobb online dokumentumfilmes adatbázis, a DocAlliance online channelfilmeinek megtekintéséhez.

A felhívás részletei:

A versenyben résztvevő filmek technikája szabadon választott.. A filmek témája illeszkedjen, reflektáljon a "MyStreet" hívószóra, a nevezett filmek dokumtumfilmes eszközöket tartalmazzanak. A filmek hossza: minimum 10 másodperc, maximum 5 perc. Angol és magyar nyelvű címet, feliratozást tartalmazzanak. Egy pályázó összesen 2 filmmel nevezhet.  

A filmeket az alábbi e-mail címre várják letölthető linkkel: mystreet.zpok@gmail.com  

A filmek beküldésének határideje: 2017. Június 16, péntek 12.00.

Az elbírálás menete:

1. A filmeket a Zöld Pók csapata által összeállított szakmai zsűri bírálja el. A verseny szakmai díjazottja akkreditációt nyernek a legnagyobb közép-kelet európai dokumentumfilmes fesztiválra, a Jihlava International Documentary Film Festival-ra.

2. Közönségszavazás: A felhívás közönségdíjazottja egy éves ingyenes hozzáférést nyer az egyik legnagyobb online dokumentumfilmes adatbázis, a DocAlliance online channel filmeinek megtekintéséhez.

A közönségszavazás menete: 2017. június 17-én 12:00-tól 2017. június 21-én12:00-ig.

A díjazottak névsorát 2017. június 22-én teszik nyilvánossá.

További információ a MyStreet.hu Facebook-oldalán vagy a mystreet.zpok@gmail.com e-mail címen kérhető.

A program a Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával valósul meg.