Wes Anderson legutóbbi rendezését, A francia kiadást még csak a cannes-i közönség láthatta (az USA-ban október 22-én, itthon október 28-án kerül a mozikba), de az amerikai kultrendező már teljes gőzzel dolgozik a következő filmjén. A cím még nem ismert, és a sztoriról is csak annyi derült ki, hogy egy Európában játszódó romantikus történetről van szó, a szereplőgárdáról viszont folyamatosan érkeznek a hírek. Legutóbb Scarlett Johansson kezdett Andersonnal forgatni Spanyolországban, tudta meg a Hollywood Reporter.  

A színésznő korábban is dolgozott a rendezővel, a Kutyák szigete című filmjében adta az egyik eb hangját. A Fekete Özvegy sztárja nemrég azzal is bekerült a hírekbe, hogy beperelte a szuperősfilmet gyártó Disney-t, mivel szerinte a stúdió szerződésszegést követett el, amikor a filmet a mozipremierrel egyszerre tette elérhetővé streaming szolgáltatóján, nagy bevételkiesést okozva a színésznőnek, mivel fizetése a jegybevételekhez is kötve volt. 

Anderson jelenleg is forgó filmjében szerepet vállalt Bill Murray, Bryan Cranston, Adrien Brody, Tilda Swinton, Jason Schwartzman és Liev Schreiber, akik szintén visszatérő színésznek számítanak a rendező filmjeiben. Először tűnik viszont fel a rendezőnél két élvonalbeli név, Tom Hanks és Margott Robbie. Az eddig már hétszer - köztük A Grand Budapest Hotelért - Oscar-díjra jelölt rendező új filmjének forgatása szeptemberben fejeződik be, bemutatását jövőre tervezik.

Forrás: MTI / Fotó: Scarlett Johannson a 2020-as Indie Spirit Awards átadón / Forrás: France24.com