Ha úgy döntesz, indulsz, november 24-ig töltsd fel Az éjszakáma nappalod Instagram oldalára a baglyos alkotásodról készült képet #azejszakamanappalod hashtaggel, és figyeld a szavazatokat! Az alkotásokra vonatkozóan technikai előírás és nincs, de a döntőbe jutás esetén a mű szállításáról az alkotónak kell gondoskodnia. Valamint figyelj rá, hogy instagram profilod nyilvános legyen, hogy meg tudjuk találni a képedet!

 ejszakamanappalod600

Az éjszakám a nappalod

A verseny állásáról rendszeresen tudósítunk a film Facebook oldalán. Szavazni az első pályázati mű beérkezésétől folyamatosan lehet! A legtöbb szavazatot kapott, legőrültebb alkotások közül a zsűri - Zságer Balázs (Žagar) és a film két rendezője, Dési András György és Móray Gábor - választja majd ki a legjobbat! Érdemes indulni, hisz a fődíj 50 000 Ft. A pályázat eredményhirdetése november 28-án, a filmzene album launch szuperbulin, a film egyik forgatási helyszínén, a budapesti Fogasházban, lesz, ahol Žagar zenéjére a pályázat összes résztvevője átmulathatja az éjszakát!


Az ősz legbulisabb magyar filmvígjátékát Dési András György és Móray Gábor rendezte, zenéjét Zságer Balázs (Žagar) szerezte, főszereplői Czukor Balázs, Szamosi Zsófia, Anger Zsolt és Scherer Péter. Az éjszakám a nappalod 2015. november 26-án kerül a hazai mozikba az Új Budapest Filmstúdió gyártásában, az A Company Hungary forgalmazásában.