Hildebrand István , Balázs Béla díjas, Aranyszarvas-díjas operatőr - 34 nagyjátékfilm operatőre, köztük a Gerolsteini kaland, a Katonazene, a Változó felhőzet, az És akkor a pasas vagy a Várkonyi Zoltán rendezte A kőszivü ember fiai, Egy magyar nábob, Kárpáthy Zoltán, valamint az ’”Ötvös Csöpi” sorozatból a Pogány Madonna. Hildebrand tavaly decemberben kapta meg a Magyar Operatőrök Társaságának Legenda-díját.

Schubert Éva színművésznő, Érdemes Müvész  aki szinte hihetetlen, de  január 19-én ünnepli 75. születésnapját. 35 magyar filmben játszott: olyan alkotásokban. mint az Egy pikoló világos, a Csodacsatár, A völegény nyolckor érkezik, Butaságom története, Lila ákác, Locsolókocsi, N.N. a halál angyala; egyik legemlékezetesebb szerepe a Szabó Magda regényéböl készült tévéfilmben Abigél tanárnőjének megformálása.

B. Müller Magda fotóművész évtizedeken át a MAFILM standfotósaként dolgozott, ebben a minőségében többek között ő jegyzi Huszárik Zoltán Szindbádját is. B. Müller Magda életművéből tavaly kiállitást rendeztek az Országos Széchényi Könyvtárban, a képek gyönyörü kötetben is megjelentetek. A filmgyári állófotósok közül azon kevesek egyike, akik a produkció érdekeit is meghaladva is általános érvényű, gyakran magát a filmet is tulélő, autonóm filmfotográfiát voltak képesek létrehozni. Áldozatos munkájának köszönhetjük, hogy Magyar Filmtörténeti Fotógyűjtemény létrejött, ahol fennmaradhatott 980, 1945 után készül magyar játékfilm fotóanyaga.