Június közepe óta forog Dési András György és Móray Gábor első nagyjátékfilmje, Az éjszakám a nappalod. A sztori főszereplője egy repülőgépek feketedobozait szervizelő, alvászavarral küszködő fiatalember. Az egyre furcsább és vadabb kalandok helyszíne pedig a kétarcú főváros: egy álomszerű Budapest, éjszaka és nappal. A főbb szerepekben Czukor Balázs, Szamosi Zsófia, Scherer Péter, Anger Zsolt és Pálos Hanna lesz látható.

ejszakam1 600

Fotó: Kántor László (Még több kép a film facebook oldalán!)

Az éjszakám a nappalod történetében a főszereplő álmatlansága és nem kevésbé az életében beköszönő változások miatt rá váró felelősség elől menekül a budapesti éjszakába, ahol kisstílű bűnözőkkel, különös éjszakai lényekkel ismerkedik meg, és veszélyes kalandokba keveredik. A thriller-elemekkel vegyített feketekomédia nem csak éjszaka és nappal, hanem Kelet és Nyugat találkozását is megmutatja Budapesten, ahol a legkülönbözőbb szubkultúrák alkotnak izgalmas, olykor veszedelmesen robbanékony elegyet.

ejszakam2 600

Fotó: Kántor László

Az éjszakám a nappalod a tervek szerint jövő tavasszal kerülhet a mozikba. Addig is mutatunk két képet az egyik leforgatott jelenetből, melynek szövegét itt olvashatjátok. 

AzÉjszakámANappalod_Forgatókönyvrészlet by magyarfilmhu

Kint jártunk a forgatáson is, az erről szóló riportunkat hamarosan olvashatjátok!