Kapcsolódó anyagok

Gubík Ági

A Pánik főszereplője már a főiskolán is sokat forgatott: a filmesek hamar felfigyeltek rá, hamar megszerette a kamera. "Szerencse volt, hogy hamar elkezdtem forgatni, de én nem tudok mindent megmagyarázni, annyira sok a titok ebben az egészben". Gubík Ági két szlovák filmmel is készül Karlovy Varyba, hátra van még egy befejezetlen film és nyáron már gogótáncosként forgat egy cseh filmben.

Ubrankovics Júlia

Ubrankovics Júlia az elmúlt évben végzett a Színház és Filmművészeti Egyetem színész szakán Máté Gábor osztályában, ám nem idegen számára a kamera világa: számos rövidfilm főszereplőjeként (Alterego, Defeket) már ismerhetjük arcát, és kevesen tudják, hogy az ifú színésznő filmelmélet szakra is járt.


Hámori Gabi


Hámori Gabi nemrégiben fejezte be a Budapest című brazil film forgatását Walter Carvalhoval, de máris újabb főszerepre készül. Goda Krisztina Kaméleon című thrillerében ő alakítja Hannát, a lesérült balett-táncost, akinek Nagy Ervin csavarja majd el a fejét. Közben érkezik április 17-én a mozikba az Eszter hagyatéka, amelyben egy új oldaláról ismerhetjük meg a színésznőt.