Tilda Swinton meghal, és Ralph Fiennest gyanúsítják a gyilkossággal – legalábbis Wes Anderson új filmjében, a The Grand Hotel Budapestben, melynek néhány napja mutatták be a plakátját, most pedig itt az előzetese is.

A filmben a Fiennes alakította Gustave H., a Grand Hotel Budapest legendás portása kimondottan az idős nőkre bukik: áradozva mesél a szálló gyakornokának, Zero Moustafa öreg szeretőiről, és amikor a fiú rámutat, hogy egyikük már 84 éves, a portás rezignáltan közli, hogy volt már idősebbel is dolga. 

Egyik szeretőjét Madame D.-t (Tilda Swinton) azonban egy napon holtan találják, és a portás lesz a fő gyanúsított, főleg miután kiderül, hogy Gustave H. örökölte a nő egyik értékes festményét. Ehhez azonban még Madame D. fiának (Adrien Brody) is lesz egy-két szava.

A filmben igazi sztárparádét láthatunk, így még a mellékszerepekben is olyan színészek tűnnek fel, mint Bill Murray, Edward Norton, Willem Dafoe, Jude Law, Jeff Goldblum és Harvey Keitel. A The Grand Hotel Budapest 2014-ben kerül a mozikba.