Az SZFE Filmrendező szakán idén végző rendező célja kritikus hangvételű közönségfilmet készíteni a fiatalokról és a mai Budapestről. A hitelességre törekedve a filmben főszerepét Yorgosz Goletsas amatőr színész, a Deep Glaze zenekar frontembere, valamint Sipőcz András ‘Csipesz’ népszerű vlogger, youtuber alakítják majd.

A filmben játszik továbbá László Panna, László Zsolt színművész lánya; Stohl András; cameo szerepekben pedig számos, a 18-30 év közötti korosztály meghatározó alakja feltűnik majd. Az alkotók együttműködnek vezető magyar alternatív zenekarokkal: a zeneszerzésében részt vesz Henri Gonzalez, a Fran Palermo frontembere, és Konsiczky Dávid a Csaknekedkislányból.

Hartung Attila, Bouquet Gergely, Megyesi Pálma, Pokorni Ábel, Sipőcz András "Csipesz", László Panna, Jorgosz Golecász, Songoro Laura, Murányi Panka

Gergő megnyerő, sportos tinédzser, akinek életét befolyásos, bíró apja egyengeti. A fiú az érettségi után egy amerikai egyetemre megy továbbtanulni, ám előtte még bulizik egy nagyot legjobb barátaival, Ábrissal, Bandival és Patrikkal. A banda provokatív videókat készít a netre, versengésszerű kihívásokkal próbál minél nagyobb nézettséget elérni, a határaikat feszegetik. Egy házibulin azonban hirtelen minden megváltozik, a fiúk túl messzire mennek, Gergő fogadásból lefekszik egy lánnyal, Lillával. A buliról készült felvételek botránnyá fajulnak a közösségi médiában, a lány pedig eltűnik. A bűntudattól gyötört Gergő beleveti magát a budapesti éjszakába barátaival, hogy megtalálja a lányt és megpróbálja tisztázni a történeteket.

A Senki nem megy sehova műfaja coming of age dráma lesz, producere Iványi Petra és Major István, a film a Vertigo Média (koproducer: Kárpáti György) és az Ister Film (koproducer: dr. Korom Norbert) együttműködésével készül. A film a Filmteam gyártásában, a Filmalap Inkubátor Programja keretében a Filmalap 62 millió forintos gyártási támogatásával készül, és várhatóan 2019 tavaszán kerül a magyar mozikba, a Vertigo Média forgalmazásában.

Borítóképen: Songoro Laura, László Panna, Murányi Panka, Megyesi Pálma